EXOTIC EXPRESS KITCHEN AMSTERDAM

EXOTIC EXPRESS KITCHEN AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Exotic Express Kitchen Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 7:53 Ik bestel hier nooit meer. Ik hou er niet van om eten weg te gooien. Maar dit was niet te eten. Uitgepakt 1 hap van genomen en het eten meteen weggooit. Dit eten was duur, oud, restjes gekregen en de geur was goor. En ik niet wat ik had besteld.
28 mei 2022 om 23:25 Very fresh food thank you !!
24 mei 2022 om 23:18 Kleine porties maar wel goed van smaak. Verder had ik de rode curry kip besteld maar kreeg ik de garnalen. Was verder wel prima.
23 mei 2022 om 1:57 Top top kip en rijst lekker vers
17 mei 2022 om 0:35 Food was definitely worth the wait! Was delicious, nothing like i have ever ate before
12 mei 2022 om 14:27 Lekker vers
11 mei 2022 om 21:08 Eten lijkt totaal niet op Thais, geen limoenblaadjes en Thaise aubergine kokos zit er ook niet. Ik had chowmein besteld met biefstuk maar er zat kip in dus ook nog te veel betaald. Hier bestellen wij nooit meer.
12 apr 2022 om 21:25 Strak man alles netjes verpakt heerlijk gegeten zag er goed het uit chowmien zeker een aanrader
12 apr 2022 om 21:13 fresh :)
12 apr 2022 om 1:41 The most awful food I’ve ever had. And they delivered an incorrect order.
4 apr 2022 om 22:00 Heerlijk maar duurde echt lang gelukkig was alles warm en heerlijk bereid zeker gaan we nog eens bestellen
3 apr 2022 om 0:58 Lekker gegeten en top bezorgers!